Foredrag

Lad dig forføre ind i en verden af dufte fra æteriske olier og gå på opdagelse i olierne som naturens medicin og åndelige/spirituelle støtte til dig.

Velkommen til et foredrag…

om æteriske olier, hvor du får mulighed for at gå på opdagelse i de æteriske olier og lade dig inspirere af oliernes mange muligheder. Æteriske olier er naturens gave til dig og har været brugt i flere tusinde år både til fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer samt til spirituelle formål og indsigter. Hvordan kan du få glæde af olierne som naturens medicin?

Til et foredrag…

vil jeg fortælle lidt om DoTerra og om olierne generelt. Du får også mulighed for at dufte til olierne, smage dem og høre mere om oliernes terapeutiske virkning ud fra det fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige perspektiv. Du vil også høre lidt om, hvordan du kan bruge olierne i madlavningen, og hvordan kan du få glæde af olierne som naturens gave?

En aften, hvor der er mulighed for, at gå på opdagelse i DoTerras Æteriske olier og deres virkning.

Praktisk information…

Pris pr. person kr. 50,- inkl. kaffe/te m.m.

Tilmelding senest aftenen før. Tag gerne interesserede venner og veninder med. 

Du kan bestille olier hos mig den aften. Du kan også høre, hvordan du kan få dit eget kundenummer og blive en del af mit team.

 

Kan du samle 4 – 6 personer, så holder jeg gerne en olieaften hjemme hos dig. Som vært/værtinde modtager du en DoTerragave.
Kontakt mig gerne, så vi kan aftale nærmere.

Du kan opleve at…

  • Stresssymptomer reduceres
  • Immunforsvaret stimuleres
  • Nervesystemet beroliges
  • Muskler og led afslappes
  • Fordøjelsen støttes
  • Luftvejene støttes
  • Cirkulationen forbedres
  • Betændelsestilstande i kroppen lindres
  • Følelsen af dybere ro og velvære fremmes
  • Og meget, meget mere…..

Personlig olieblanding

Du kan også få lavet din helt egen personlige olieblanding, som støtter dig i den proces, du er i lige nu både fysisk, psykisk og spirituelt.
Ud fra en personlig samtale finder vi frem til, hvad du gerne vil have, at olierne støtter dig i, og derefter laver jeg laver din olieblanding.

Olierne jeg bruger er…

DoTerras æteriske olier, som er 100 % rene og ufortyndede terapeutiske olier. De er CPTG-certificeret, Certified Pure Therapeutic Grade, og gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet hver gang. Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, at det er de mest virksomme dele af planten, som olien udvindes af og på den mest skånsomme måde. Æteriske olier udvindes fra forskellige plantedele, og ligesom planterne selv, kan vi mennesker også drage stor fordel af oliernes mange egenskaber.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk