Olieaftener

Lad dig forføre ind i en verden af dufte fra æteriske olier og gå på opdagelse i olierne som naturens medicin og åndelige/spirituelle støtte til dig.

Velkommen til en olieaften…

hvor du får mulighed for at gå på opdagelse i de æteriske olier og lade dig inspirere af oliernes mange muligheder. Æteriske olier er naturens medicin til dig og har været brugt i flere tusinde år både til fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer samt til spirituelle formål og indsigter. Hvordan kan du få glæde af olierne som naturens medicin?

På en olieaften…

vil jeg fortælle lidt om DoTerra og om olierne generelt. Derudover vil aftenerne omhandle et tema, som jeg går mere i dybden med f.eks immunforsvaret, stress, olier i maden m.m. Du får også mulighed for at prøve olierne på huden, dufte til dem, smage på dem og gå på opdagelse i forskellige bøger og få viden om oliernes terapeutiske virkning både ud fra det fysiologiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige perspektiv. Det vil være muligt at få sparring med valg af olier ift. personlige udfordringer på aftenen eller du har mulighed for at booke en individuel oliesession.

Du kan prøve olierne på huden, dufte og smage dem og høre mere om oliernes terapeutiske virkning ud fra det fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige perspektiv. Du vil også høre lidt om, hvordan du kan bruge olierne i madlavningen, og hvordan kan du få glæde af olierne som naturens medicin?

En aften, hvor der er mulighed for, at gå på opdagelse i DoTerras Æteriske olier og deres virkning.

Praktisk information…

Pris pr. person kr. 50,- inkl. kaffe/te m.m.

Tilmelding senest aftenen før. Tag gerne interesserede venner og veninder med. Der er plads til max. 6 personer, så jeg har tid til at komme rundt til jer hver især.

Du kan bestille olier hos mig den aften. Du kan også høre, hvordan du kan få dit eget kundenummer og blive en del af mit team.

 

Kan du samle 4 – 6 personer, så holder jeg gerne en olieaften hjemme hos dig. Som vært/værtinde modtager du en DoTerragave. 
Kontakt mig gerne, så vi kan aftale nærmere.

Du kan opleve at…

  • Stresssymptomer reduceres
  • Immunforsvaret stimuleres
  • Nervesystemet beroliges
  • Muskler og led afslappes
  • Fordøjelsen støttes
  • Luftvejene støttes
  • Cirkulationen forbedres
  • Betændelsestilstande i kroppen lindres
  • Følelsen af dybere ro og velvære fremmes
  • Og meget, meget mere…..

Personlig olieblanding

Du kan også få lavet din helt egen personlige olieblanding, som støtter dig i den proces, du er i lige nu både fysisk, psykisk og spirituelt.
Ud fra en personlig samtale finder vi frem til, hvad du gerne vil have, at olierne støtter dig i, og derefter laver jeg laver din olieblanding.

Olierne jeg bruger er…

DoTerras æteriske olier, som er 100 % rene og ufortyndede terapeutiske olier. De er CPTG-certificeret, Certified Pure Therapeutic Grade, og gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet hver gang. Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, at det er de mest virksomme dele af planten, som olien udvindes af og på den mest skånsomme måde. Æteriske olier udvindes fra forskellige plantedele, og ligesom planterne selv, kan vi mennesker også drage stor fordel af oliernes mange egenskaber.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk