Olieaftener

Lad dig forføre ind i en verden af dufte fra æteriske olier og gå på opdagelse i olierne som naturens medicin og åndelige/spirituelle støtte til dig.

Velkommen til en olieaften…

hvor du får mulighed for at gå på opdagelse i de æteriske olier og lade dig inspirere af oliernes mange muligheder. Æteriske olier er naturens medicin til dig og har været brugt i flere tusinde år både til fysiske, mentale og følelsesmæssige ubalancer samt til spirituelle formål og indsigter. Hvordan kan du få glæde af olierne som naturens medicin?

På en olieaften…

vil jeg fortælle lidt om DoTerra og om olierne generelt. Derudover vil aftenerne omhandle et tema, som jeg går mere i dybden med f.eks immunforsvaret, stress, olier i maden m.m. Du får også mulighed for at prøve olierne på huden, dufte til dem, smage på dem og gå på opdagelse i forskellige bøger og få viden om oliernes terapeutiske virkning både ud fra det fysiologiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige perspektiv. Det vil være muligt at få sparring med valg af olier ift. personlige udfordringer på aftenen eller du har mulighed for at booke en individuel oliesession.

Du kan prøve olierne på huden, dufte og smage dem og høre mere om oliernes terapeutiske virkning ud fra det fysiske, mentale, følelsesmæssige og åndelige perspektiv. Du vil også høre lidt om, hvordan du kan bruge olierne i madlavningen, og hvordan kan du få glæde af olierne som naturens medicin?

En aften, hvor der er mulighed for, at gå på opdagelse i DoTerras Æteriske olier og deres virkning.

 

Kommende olieaftener

 

Æteriske olier som dit naturlige husapotek inkl. trommerejse

Dato kommer senere

Er du nysgerrig på æteriske olier og hvordan du kan bruge doTERRA´s rene æteriske olier i din hverdag, som dit naturlige husapotek – helt uden bivirkninger – så kom med til denne spændende og berigende olieaften.

Æteriske olier virker både fysisk og psykisk. De kan støtte vores trivsel, styrke vores immunforsvar, balancere vores hormonsystem, styrke og balancere vores mave-/tarmflora, øge vores energiniveau og lette vores vejrtrækning. De kan hjælpe os med at afbalancere vores følelsesmæssige stemning, vores koncentration, de kan hjælpe os med at slappe af og med at regenerere og restituere. Desuden kan de hjælpe os med at give afkald på mange skadelige produkter f.eks fra rengøring, fødevarer og alt den forurening vi får i hverdagen.

Æteriske olier kan også hjælpe med at forløse følelsesmæssige chok og traumer, så der igen skabes flow, balance, livslyst og glæde.

Jeg vil også komme ind på hvordan du med dine tankers kraft kan påvirke din sundhed og følelsesmæssige balance.

Du får mulighed for at smage og dufte olierne i løbet af aftenen.

Aftenen afsluttes med en trommerejse, hvor du kan opleve trommens kraftfulde vibration, hvordan den kan forløse og skabe indre ro og balance og få dig i dyb kontakt med dig selv, dit hjerte og din indre kraft.

Aftenen er for dig som er nysgerrig på doTERRAs æteriske olier og hvordan du kan bruge dem i din hverdag som privat person eller behandler.

Glæd dig til en magisk aften i skønne dufte og kraftfulde vibrationer.

  

Æteriske olier til ind ro og balance inkl. klang/gongmeditation

Dato kommer senere

Er du nysgerrig på æteriske olier og hvordan du kan skabe indre ro og balance med rene æteriske olier fra doTERRA, så kom med til denne spændende og berigende olieaften.

Jeg vil tale om oliernes fantastiske evne til at berolige nervesystemet og hvordan de – helt naturligt – kan hjælpe dig med at skabe indre ro og balance både i krop, sind og ånd. Jeg vil også tale om oliernes evne til at påvirke vores følelsesmæssige tilstande og forløse ubalancer, så der igen skabes flow, balance, livslyst og glæde.

Du får mulighed for at smage og dufte olierne i løbet af aftenen.

Aftenen afsluttes med et afslappende klang/gong meditation. Her kan du opleve hvordan lyd og vibrationer også kan forløse og skabe indre ro og balance og få dig i dyb kontakt med dig selv og dit hjerte.

Aftenen er for dig som er nysgerrig på doTERRAs æteriske olier og hvordan du kan bruge dem i din hverdag som privat person eller behandler.   

Glæd dig til en skøn aften med indre ro, balance og smukke, beroligende klange.

doTERRAs æteriske olier og hvordan du kan bruge dem i din hverdag som privat person eller behandler.

Glæd dig til en magisk aften i skønne dufte og kraftfulde vibrationer.

 

Æteriske olier til at styrk din kvindekraft inkl. trommerejse

Tirsdag, den 26. januar kl. 18.30 – 21.00 

Er du nysgerrig på, hvordan du kan styrke din kvindekraft med æteriske olier fra doTERRA, så kom med til denne spændende og berigende olieaften.

Jeg vil tale om oliernes fantastiske evne til at balancere vores hormonsystem, komme i kontakt med vores kvindelighed, vores intuition, vores empati, vores selvkærlighed og vores kvindekraft. For når vi står stærkt i os selv, i den vi virkelig er, kan vi skabe store forandring i os selv og i verden omkring os.

Jeg vil også tale om oliernes evne til at påvirke vores følelsesmæssige tilstand og forløse traumer, blokeringer og fastlåste mønstre, så der igen skabes flow, livslyst og glæde.

Du får mulighed for at prøve, smage og dufte olierne i løbet af aftenen.

Aftenen afsluttes med en kort trommerejse. Her får du mulighed for at mærke, hvordan lyd og vibrationer også kan få dig i kontakt med din kvindekraft.

Glæd dig til en aften med kvindekraft og shaman trommer

Praktisk information…

Pris pr. person kr. 75,- inkl. kaffe/te m.m.

Sted: Fyrrelunden 5, 7130 Juelsminde

Tilmelding til Zelinna på 4166 6454. Tag gerne interesserede venner og veninder med.

Du kan bestille olier hos mig den aften. Du kan også høre, hvordan du kan få dit eget kundenummer og blive en del af mit team.

 

 

Kan du ikke deltage men gerne vil høre mere om olierne eller om at blive kunde eller forhandler af olierne, så kontakt mig gerne.

 

Kan du samle nogle venner, kollegaer, familie og andre, så holder jeg gerne en olieaften hjemme hos dig. Som vært/værtinde modtager du en DoTerragave.
Kontakt mig gerne, så vi kan aftale nærmere.

Ved brug af olierne kan du opleve at…

  • Stresssymptomer reduceres
  • Immunforsvaret stimuleres
  • Nervesystemet beroliges
  • Muskler og led afslappes
  • Fordøjelsen støttes
  • Luftvejene støttes
  • Cirkulationen forbedres
  • Betændelsestilstande i kroppen lindres
  • Følelsen af dybere ro og velvære fremmes
  • Og meget, meget mere…..

Personlig olieblanding

Du kan også få lavet din helt egen personlige olieblanding, som støtter dig i den proces, du er i lige nu både fysisk, psykisk og spirituelt.
Ud fra en personlig samtale finder vi frem til, hvad du gerne vil have, at olierne støtter dig i, og derefter laver jeg laver din olieblanding.

Olierne jeg bruger er…

DoTerras æteriske olier, som er 100 % rene og ufortyndede terapeutiske olier. De er CPTG-certificeret, Certified Pure Therapeutic Grade, og gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet hver gang. Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, at det er de mest virksomme dele af planten, som olien udvindes af og på den mest skånsomme måde. Æteriske olier udvindes fra forskellige plantedele, og ligesom planterne selv, kan vi mennesker også drage stor fordel af oliernes mange egenskaber.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk