Trommerejse

Tag din urkraft hjem, stå stærkt i dig selv og følg din sjæls vej

Tag på trommerejse…

med lyden af shamantrommer, klange fra klangskåle og magisk intuitiv lyd.  – opnå jordforbindelse og en dyb ro og balance. De dybe lyd og kraftfulde vibration åbner for muligheden til healing helt ind på celleplan. Den hjælper dig på rejse ind i dig selv, hjælper med at åbne hjertet, slippe blokeringer og forløse traumer, så du kan nå ind til et kærligt, sandt og fredfyldt sted i dig og hvor din urkraft vækkes. Den giver muligheder for transformation af mønstre, begrænsninger, stress og frygt, båret ind gennem tidligere liv og generationer, så du kan træde ind i din kraft og dit lys og derfra gå i livet på en ny måde – til at følge dit hjertes kald.


På en trommerejsen…

starter du med en personlig indvielse, hvor du bliver renset med hvid salvie og indvier dit hjerte og dine celler til at tage på din indre sjælsrejse. At sige ja til at tage overgive dig til de højeste guddommelige energier og tage imod de budskaber, der kommer til dig under trommerejsen. Efter din personlige indvielse træder du ind i et helligt rum, lægger dig på et helligt skind, hvorefter rejse begynder til lyden af indviede shamantrommer, guidening og  kanalisering. Vi har skabt en kraftfuld åbning til det højere energifelt, og når rejsen starter er hver enkelt holdt i sit eget energifelt, så det bliver din indre personlige rejse. Fra dette felt har du adgang til din højere bevidsthed og herfra kan healing finde sted på det fysiske, psykiske, mentale og åndelige plan. En shamanistisk trommerejse åbner op til din sjæl og dit sande potentiale, og oplevelserne fra rejsen vil ligge som en erindring, du bringer med ind i det levede liv og herfra har du mulighed for at træde nye skridt på din sjæls vej. Trommerejsen guides og kanaliseres i kærlighed og i den energi, som er tilstede lige nu og rejsen vil derfor være forskellig hver gang.


Praktisk information…

Trommerejsen varer ca. 1½ time, hvorefter der vil være kaffe/te og vand.

Under trommerejsen ligger du på et helligt skind med et tæppe over. Efter trommerejsen er der mulighed for at dele eller spørge.

Jeg vil anbefale dig at slappe af et par dage, så kroppen får “fri” til at rense ud, samt drikke godt med vand.

Pris for en trommerejse    kr. 350,-

 

Du kan opleve at…

 • Blive fyldt op med ny energi, lethed og glæde
 • Destruktive tanker og mønstre opløses.
 • Hjertet åbner sig
 • Komme i balance og føle dyb ro og klarhed
 • Komme tættere på din essens – din sjæls vej
 • Opnå mod og styrke til at tage nye skridt
 • Nervesystemet beroliges
 • Stress symptomer reduceres
 • Dybereliggende traumer og blokeringer frigøres
 • Fysiske smerter, søvnproblemer, nedtrykthed m.m. mildnes
 • Muskler og led afslappes
 • Og meget, meget mere…..


Trommerne jeg bruger…

er hellige trommer lavet af råskind, der er lagt symboler, bønner og energi i trommerne, som arbejder under hele trommerejsen. Trommerne er indviet i ceremoni, hvor der er indlagt renselse, som opløser destruktive energier og arbejder i lysets tjeneste til det højeste gode for dig og Moder jord. Trommerne er levende, den kalder ånden, kraftdyrene, englene og mestrene, den taler til dig, den åbner hjertet og sender kærlighed til alle, der bliver draget af den. Trommens kraft hjælper med at komme hjem i dig selv – i din egen kraft og styrke, så du, balanceret, kan gå ud i livet med lys og ubetinget kærlighed til alle.


Trommens lyd er…

moder jords gave til dig, og har været brugt i flere tusinde år af Shamanerne til at kalde kraftdyrene, ånderne og til at få forbindelse til deres inderste væsen, deres sjæl, for at søge svar på den enkeltes eller stammens spørgsmål, så de følger deres kald på jorden. Jeg arbejder med den ny tids shamanisme, som handler om at åbne vores hjerter, være på jorden i ligeværdighed, balancere den maskuline og feminine kraft i os selv og i det ydre, tage sin kraft hjem, så vi kan stå frit. Fri af stress, angst, forventninger, magt, kamp, gamle roller, vaner og mønstre. Den ny tids energi handler om at tilgive hinanden, stå sammen og løfte energien på jorden, så flow og frihed kan opstå, og det enkelte menneske sættes fri, til at være den de er i sin sjælsessens og med sit højeste potentiale. Jeg arbejder altid ud fra den energi, som er tilstede i dette øjeblik.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk