Personlig Blanding

Personlig olieblanding

Du kan også få lavet din helt egen personlige olieblanding, som støtter dig i den proces, du er i lige nu både fysisk, psykisk og spirituelt.
Ud fra en personlig samtale finder vi frem til, hvad du gerne vil have, at olierne støtter dig i, og derefter laver jeg laver din olieblanding.

Olierne jeg bruger er…

DoTerras æteriske olier, som er 100 % rene og ufortyndede terapeutiske olier. De er CPTG-certificeret, Certified Pure Therapeutic Grade, og gennemgår en særdeles streng kontrol for at sikre den ypperste kvalitet hver gang. Oliernes positive effekt er blandt andet optimeret ved at sørge for, at de enkelte planter dyrkes under de mest optimale forhold, høstes på det helt rigtige tidspunkt, at det er de mest virksomme dele af planten, som olien udvindes af og på den mest skånsomme måde. Æteriske olier udvindes fra forskellige plantedele, og ligesom planterne selv, kan vi mennesker også drage stor fordel af oliernes mange egenskaber.

Kan du samle 4 – 6 personer, så holder jeg gerne en olieaften hjemme hos dig. Som vært/værtinde modtager du en DoTerragave.
Kontakt mig gerne, så vi kan aftale nærmere.

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk