meditation

Hjertets visdom – vejen til din indre kraft

 

Hjertets visdom – vejen til din indre kraft er et meditationsforløb, hvor vi, gennem guidede meditationer, klang, lyd, trommer, tilgivelse, taknemmelighed, mindset, universets kraft m.m., arbejder dybt ind i dit hjertets visdom. Den visdom, som kan give dig svar på det du ønsker fra det reneste sted i dig, uden dine skygger og dit forsvar, og som bringer dig tættere på din essens – den du virkelig er. At sige JA til kærligheden til dig selv og leve et autentisk liv ud fra et sandt og nærværende sted i dig – ud fra dit guddommelige potentiale.

Stress, tankemylder, angst, frustrationer, vrede, jalousi, adskillelse m.m. er alle sammen følelser der styres af dit ego. Når du er i kontakt med dit hjerte, eksisterer kun følelser som empati, ubetinget kærlighed, fred, omsorg, taknemmelighed, samhørighed m.m. og dette åbner for mulighed til magiske forandringer i harmoni med dig og din sjæl. Vi arbejder dybt ind på celleplan og forløser traumer og blokeringer og samtidig aktiverer din iboende kraft og dit lys.

Når der er overensstemmelse mellem dit hjerte og dit sind falder dit nervesystem fuldstændig til ro, dit immunforsvar styrkes og du vil opleve glæde, livslyst, kraft, balance og leve dit liv fra dit indre upåvirket af de ydre omstændigheder og andres påvirkninger.

Jeg arbejder intuitivt med gruppens, universets og moder Jords energier, så hvilke emner vi arbejder med på de enkelte aftener, må vise sig under forløbet.

Kalder dette på dig, vil jeg glæde mig til at tage denne indre rejse med dig.

Kærligst

Zelinna Enaya

Praktisk information

Datoer:               Mandage i ulige uger (5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11)

Tidspunkt:         Kl. 19.15 – 21.00

Sted:                   Fyrrelunden 5, 7130 Juelsminde

Pris:                    125,- pr. gang inkl. te m.m.

 

Kan du samle 8 personer eller flere, så holder jeg gerne en meditationsaften hjemme hos dig, på din arbejdsplads, eller et helt andet sted. Det kan også være i forbindelse med et arrangement, en god start eller afrunding på dagen, en pause på en krævende kursusdag, et forløb til forebyggelse af stress eller noget helt andet.

Som vært/værtinde deltager du gratis i arrangementet. Som virksomhed laves individuel aftale. Kontakt mig gerne, så vi kan lave et arrangement, helt som du ønsker det.

 

Din oplevelse…

kan være forskellig fra gang til gang afhængig af din nuværende tilstand, ligesom det også vil gå dybere og dybere hver gang. Meditation kan:

  • Berolige nervesystemet
  • Afspænde krop og sind på et dybt plan
  • Balancere cellerne og skabe flow
  • Styrke kroppens selvhelbredende kræfter
  • Frigøre dybereliggende traumer og blokeringer
  • Skabe ro og klarhed i hovedet
  • Skabe lethed, overskud og livsglæde
  • Være gavnligt mod fysiske smerter, søvnproblemer, nedtrykthed
  • Og meget meget mere…


En meditationsaften…

er for flere personer, og du sidder på en stol eller meditationspude.
Alle kan deltage og det kræver ikke erfaring med meditation at deltage. Efter meditationen vil jeg anbefale dig at slappe af, så kroppen får “fri” til at rense ud samt drikke godt med vand. 


Klang og lyd…

bruger jeg også i mine meditationer sammen med klangen af stilhed. Klang og lyd er musikkens medicin til dig og har været brugt i Østens helbredelseskunst gennem årtusinder og til at bringe folk i meditativ tilstand. I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og hele vores indre er frekvenser, som påvirkes af lyde og vibrationer. Derfor kan klang og lyd påvirke os så stærkt og så dybt. I dag forskes der mange steder i verden i, hvordan lyde påvirker kroppens sind, celler, organer m.m. og der er en stærkt stigende interesse for den musiske medicins muligheder og virkning –  fremtidens naturlige medicin til dig.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk