Workshops/retreats

HJERTETS VISDOM – KVINDENS KRAFT – Workshop for kvinder

Søndag, den 14. januar 2024 kl. 10.00 – 18.00

Mærk din urkraft og din højeste guddommelige feminine styrke 

Er du klar til at åbne dit hjerte og høre dit hjertes stilhed og visdom?

Er du klar til at favne den du er og lade dit lys skinne?

Er du klar til at stå i din feminine kraft og være den du virkelig er?

Er du klar til at bære din feminine kraft og kærlighed ud i verden?

 

Så tag med på denne workshop

 

Et dag, hvor vi, gennem trommerejser, bevægelse, meditationer og stilhed, arbejder os dybt ind i kontakten til Moder Jord og til urkraften i dig. Vi åbner til universets energier, din sjæls essens og din højeste guddommelige feminine styrke gennem yoga, klang/gongmeditation og stilhed. Vi mærker ind i de nye feminine energier i 2024 og hvordan de kan guide dig på vej.

Skridt for skridt åbner vi til hjertets visdom og dets budskaber til dig. Den visdom, som kan give dig svar, på det du ønsker fra det reneste sted i dig, uden dine skygger og dit forsvar, og som bringer dig tættere på din essens – den du virkelig er. At sige JA til kærligheden til dig selv og leve et autentisk liv ud fra et kærligt og nærværende sted i dig.

Hvem er du og hvad er din sjæls vision?

Hvordan kan du bære din feminine kraft i denne verden?

Denne dag får du mulighed for virkelig at mærke, hvem du er på et dybt feminint plan. Vi arbejder med selvomsorg, selvkærlighed, med taknemmelighed og accept af den du virkelig er og udfolder dine uendelige potentialer når du ikke begrænset af dine illusioner.

Når du er forbundet til dit hjerte og i fuldstændig accept af den du er, falder nervesystemet til ro, dit immunforsvar styrkes og du vil opleve glæde, livslyst, balance og at din indre kraft styrkes.

  • Kraften til at stå stærkt i dig selv og tale din sandhed.
  • Kraften til at kunne lytte til din intuition og følge dit hjertes kald.
  • Kraften til at bære dit lys og din kærlighed i dig.
  • Kraften til at bære din feminine styrke upåvirket af omstændighederne omkring dig.

 

Er du klar til denne rejse i dit hjertes visdom? 

 

Jeg vil glæde mig til at guide dig på vej.

 

Sådan tilmelder du dig

 

Tilmelding:   På mail til kontakt@zelinna-enaya.dk eller sms på 4166 6454

                       Der kan ikke tilmeldes via facebook

 

Pris               Kr. 1250,- pr. person for workshop inkl. forplejning. Ovenstående pris pålægges 25% moms for momsregistrerede

                     Om du er privat deltager eller fradragsberettiget/selvstændig.

                     Din plads er sikret, når du har indbetalt beløbet på mobilepay 41666454 eller regnr. 7160 konto 0001287932.

                     Skriv gerne navn og Workshop på  indbetalingen.

                     Der er begrænset antal pladser.

 

Sted              Ny Hornstrupvej 139, 7100 Vejle

 

Forplejning: Der er kaffe, te, frugt og snack i løbet af dagen samt vegetarisk frokost lavet af økologiske og biodynamiske råvarer.

 

Medbring:    Pude og tæppe.

Afmelding: Din tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke. Er du forhindret i at

deltage er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.

 

Praktiske oplysninger:  Af respekt for det energetiske felt, er det vigtigt at du deltager hele dagen.

 

Kontakt:     Har du spørgsmål til workshoppen, så kan du kontakte Zelinna Enaya på 4166 6454 eller på mail kontakt@zelinna-enaya.dk

NYTÅRSWORKSHOP

Lørdag, den 6. januar 2024 kl. 12.00 – 18.30

Hvad forbinder vi med Nytår? God mad, hygge med familie og venner, rådhusklokker der slår og et fysisk hop ind i det nye år.

Men nytår er også andet – nemlig et energetisk skift. Vibrationen i 2023 ebber ud og energien for 2024 kommer ind. Hvad bragte de kosmiske energien i 2023, hvad bringer de i 2024 og hvad betyder dette energiskifte for dig?

Workshoppen tilbyder dig kraftfulde rejser, hvor indsigt og bevidsthed åbner sig og hvor du får kontakt til, at du altid er i et samarbejde med energierne – årets energier, månedernes energier, dagens energier, øjeblik for øjeblik skifter energierne gennem vibrationerne af tal kombinationer, planeter, stjerner, mestre og engle. Går du med energierne, får du mulighed for at drage fordel af det de bringer ind og leve dit liv i flow med nye muligheder og ny begyndelse. Vi arbejder igennem den rene kærlighedsenergi og skaber et felt, hvor du kan møde dig selv i kærlighed og bevidst manifestere det højeste gode for dig i samarbejde med de vibrationer tiden tilbyder.

På den første rejse tager shamantrommen og Earthgongen dig med på rejse i 2023 og åbner muligheden for, at du kan forbinde dig til disse energier og tage imod disse energetiske gaver. Hvad bragte 2023 dig, var der noget du overså, fordi du ikke var bevidst om, at de små kærlige skub energierne gav dig, var et tilbud om at vågne og samarbejde, hvad vil du gerne slippe og hvad tager du med ind i 2024. Efter trommerejsen er der stilhed til at integrere rejsen.

På den anden rejse tager lyden af klangskåle og gongs dig med på rejse i energierne i 2024. Du får mulighed for at forbinde dig med de energetiske muligheder der ligger til dig. Hvad ønsker du at manifestere i 2024. Vi rejser i en såkaldt fremtid, hvor du får mulighed for at mærke, fornemme, se og høre det som du ønsker at manifestere, så du gennem din bevidsthed, visuelt kan fastholde det du ønsker at manifestere. Ved at have mødt energierne på rejsen, vil din bevidsthed bedre kunne genkende dem og samarbejde med dem, når du møder dem i det levede liv. Efter rejsen går vi i stilhed og integrerer.

Efter rejserne er der tid til at lave to personlige mesaer/gaver – en for 2023 og en for 2024, som du lægger på bålet ved den afsluttende bålceremoni for transformation og manifestation.

Vi slutter dagen af med en suppe, hvor du får mulighed for at dele, snakke og hygge og til sidst ønsker vi hinanden et Godt Nytår.

Skal du med på denne kraftfulde rejse?

 

 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding:   På mail til kontakt@zelinna-enaya.dk eller sms på 4166 6454

                       Der kan ikke tilmeldes via facebook

 

Pris               Kr. 1050,- pr. person for workshop inkl. forplejning. Ovenstående pris pålægges 25% moms for momsregistrerede

                     Din plads er sikret, når du har indbetalt beløbet på mobilepay 41666454 eller regnr. 7160 konto 0001287932.

                     Skriv navn og nytårsworkshop på  indbetalingen.

                     Der er begrænset antal pladser.

 

Sted              Bruunshaab Gamle Papfabrik, Vinkelvej 93, 8800 Viborg         

 

Forplejning: Der er kaffe, te, frugt og snack i løbet af dagen og suppe til at slutte dagen på.

 

Medbring:    Yogamåtte, pude og tæppe samt varmt tøj til bålceremonien.

 

 

Programmet

Vi starter kl. 12 med indvielse og renselse i hvid salvie

Trommerejse med energierne fra 2023. Stilhed, integration

Rejse med klang og gong i energierne i 2024. Stilhed og integration

Lave mesa/gave og bål ceremoni

Ca. kl. 18.30 afrunding af dagen med suppe og ønsker hinanden Godt Nytår

Underviser

Zelinna Enaya

Jeg brænder så meget for at hjælpe andre til at stå i sin kraft, gå balanceret i sin maskuline og feminine kraft, til at åbne sit hjerte og til at finde modet til at lyse og sætte nye kærlige fodspor i verden.

Gennem ubetinget kærlighed og bevidsthed kan vi ændre udgangspunktet i os selv og verden omkring os, og det har vi og verden virkelig brug for.

Jeg er uddannet NLP coach og master, Mind and succes coach, klangterapeut, gongmaster og biomediciner.

Jeg er også shaman, healer og seer. Denne kraft og visdom er vækket i mig gennem shaman- og healeruddannelser, kurser og livets rejse.

Jeg arbejder som healer, shaman og seer med den energi, der er tilstede i nuet, både til mine arrangementer og i mine behandlinger. Det betyder, at jeg arbejder intuitivt, clairvoyant og holistisk i det jeg laver og udgangspunktet altid er nuet og det som foregår i dig lige nu. Jeg guider dig via lyd, healing og samtale, så det ubevidste bliver bevidst og begrænsningerne transformeres til frihed.

 

Er du klar til at blive sat fri?

Vi ses!

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk