Shamanistisk Workshop

NYTÅRSWORKSHOP

Dato kommer senere

 

Hvad forbinder vi med Nytår? God mad, hygge med familie og venner, rådhusklokker der slår og et fysisk hop ind i det nye år.

Men nytår er også andet – nemlig et energetisk skift. Vibrationen i 2020 ebber ud og energien for 2021 kommer ind. Hvad bragte de kosmiske energien i 2020, hvad bringer de i 2021 og hvad betyder dette energiskifte for dig?

Workshoppen tilbyder dig kraftfulde rejser, hvor indsigt og bevidsthed åbner sig og hvor du får kontakt til, at du altid er i et samarbejde med energierne – årets energier, månedernes energier, dagens energier, øjeblik for øjeblik skifter energierne gennem vibrationerne af tal kombinationer, planeter, stjerner, mestre og engle. Går du med energierne, får du mulighed for at drage fordel af det de bringer ind og leve dit liv i flow med nye muligheder og ny begyndelse. Vi arbejder igennem den rene kærlighedsenergi og skaber et felt, hvor du kan møde dig selv i kærlighed og bevidst manifestere det højeste gode for dig i samarbejde med de vibrationer tiden tilbyder.

På den første rejse tager shamantrommen dig med på rejse i 2020 og åbner muligheden for, at du kan forbinde dig til disse energier og tage imod disse energetiske gaver. Hvad bragte 2020 dig, var der noget du overså, fordi du ikke var bevidst om, at de små kærlige skub energierne gav dig, var et tilbud om at vågne og samarbejde, hvad vil du gerne slippe og hvad tager du med ind i 2020. Efter trommerejsen er der stilhed til at integrere rejsen.

På den anden rejse tager lyden af klangskåle og gongs dig med på rejse i energierne i 2021. Du får mulighed for at forbinde dig med de energetiske muligheder der ligger til dig. Hvad ønsker du at manifestere i 2021. Vi rejser i en såkaldt fremtid, hvor du får mulighed for at mærke, fornemme, se og høre det som du ønsker at manifestere, så du gennem din bevidsthed, visuelt kan fastholde det du ønsker at manifestere. Ved at have mødt energierne på rejsen, vil din bevidsthed bedre kunne genkende dem og samarbejde med dem, når du møder dem i det levede liv. Efter rejsen går vi i stilhed og integrerer.

Efter rejserne er der tid til at lave to personlige mesaer/gaver – en for 2020 og en for 2021, som du lægger på bålet ved den afsluttende bålceremoni for transformation og manifestation.

Vi slutter dagen af med en suppe, hvor du får mulighed for at dele, snakke og hygge og til sidst ønsker vi hinanden et Godt Nytår.

Skal du med på denne kraftfulde rejse?

 

 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding:   På mail til kontakt@zelinna-enaya.dk eller sms på 4166 6454

                       Der kan ikke tilmeldes via facebook

 

Pris               Kr. 875,- pr. person for workshop inkl. forplejning. Ved tilmelding inden 30. oktober er prisen kr. 795,- pr. person.

                     Din plads er sikret, når du har indbetalt beløbet på mobilepay eller regnr. 7160 konto 0001287932.

                     Skriv navn og nytårsworkshop på  indbetalingen.

                     Der er begrænset antal pladser.

 

Sted              Eagleroad kursuscenter, Krogdalsvej 10, 8660 Skanderborg

 

Forplejning: Der er kaffe, te, frugt og snack i løbet af dagen og suppe til at slutte dagen på.

 

Medbring:    Pude og tæppe samt varmt tøj til bålceremonien.

 

 

Programmet

Vi starter kl. 12 med indvielse og renselse i hvid salvie

Trommerejse med energierne fra 2020. Stilhed, integration

Rejse med klang og gong i energierne i 2021. Stilhed og integration

Lave mesa/gave og bål ceremoni

Ca. kl. 18.00 afrunding af dagen med suppe og ønsker hinanden Godt Nytår

Underviser

Zelinna Enaya

Jeg brænder så meget for at hjælpe andre til at stå i sin kraft, gå balanceret i sin maskuline og feminine kraft, til at åbne sit hjerte og til at finde modet til at lyse og sætte nye kærlige fodspor i verden.

Gennem ubetinget kærlighed og bevidsthed kan vi ændre udgangspunktet i os selv og verden omkring os, og det har vi og verden virkelig brug for.

Jeg er uddannet NLP coach og master, klangterapeut og biomediciner.

Jeg er også shaman, healer og seer. Denne kraft og visdom er vækket i mig gennem shaman- og healeruddannelser, kurser og livets rejse.

Jeg arbejder som healer, shaman og seer med den energi, der er tilstede i nuet, både til mine arrangementer og i mine behandlinger. Det betyder, at jeg arbejder intuitivt, clairvoyant og holistisk i det jeg laver og udgangspunktet altid er nuet og det som foregår i dig lige nu. Jeg guider dig via lyd, healing og samtale, så det ubevidste bliver bevidst og begrænsningerne transformeres til frihed.

 

Er du klar til at blive sat fri?

Vi ses!

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk