Klangmassage

“Lad klangskålenes forvandlende toner lede dig ind i en dyb tilstand af indre fred og velvære og mærk hvordan krop og sind masseres blidt og nænsomt af klangskålenes vibrationer”

Klangmassage er…

en helt fantastisk form for massage, hvor du helt afslappet lader klangskålenes lyde og vibrationer massere din krop på en blid og nænsom måde. Ved at sætte kroppens væsker i blide svingninger går massagen dybt ind i kroppens indre og løsner stress, spændinger, traumer og blokeringer, så kroppen kan finde tilbage i flow og balance. Klangmassage aktiverer også kroppens naturlige selvhelbredende kraft, så kroppen selv kan heale, skabe flow og balance og du kan opleve at livsglæden og livskraften igen kan folde sig ud.  Har du lidt for travlt, har stress eller er ude af balance, er klangmassage helt fantastisk til at opnå indre ro, balance og harmonisering, ligesom det også kan være en god terapiform til bearbejdning af smerte, sorg og krise og til ordløs omsorg.


I en klangmassage…

bruger jeg forskellige klangskåle og klokker, som jeg både sætter på din krop og som jeg arbejder med i dit energifelt rundt om dig. Når jeg slår på klangskålene, skabes lyde og vibrationer, som forplanter sig nedad i kroppen og sætter svingninger i gang, der spreder sig i hele kroppen og sætter kroppens væske i bløde svingninger i bindevæv og celler, som forløser og afspænder krop og sind på et dybt indre plan.

Under massagen ligger du på en massagebriks eller madras med et tæppe over og du er fuldt påklædt. Massagen indledes med en kort snak om dine ønsker til massagen og afsluttes igen med en snak om dine og mine oplevelser under massagen og med et ønske om, at du får bevidsthed på det, som din krop fortæller dig. Efter massagen vil jeg anbefale dig at slappe af, gerne resten af dagen, så kroppen får “fri” til at rense ud, samt drikke godt med vand.

Praktisk information …

Klangmassage inkl. en kort samtale før og en vejledende samtale efter varer ca. 1½ time.

Klangmassage kan kombineres med healing, lydhealing og livsvejledning, ligesom jeg også bruger æteriske olier.

Pris for en klangmassage   kr. 550,-

 

Du kan opleve at…

 • Nervesystemet beroliges
 • Stresssymptomer reduceres
 • Krop og sind afspændes på et dybt indre plan
 • Kroppens selvhelbredende kræfter styrkes
 • Dybereliggende traumer og blokeringer frigøres
 • Lethed, energi, overskud og livsglæde styrkes
 • Fysiske smerter, søvnproblemer, nedtrykthed m.m. mildnes
 • Immunforsvaret stimuleres
 • Muskler og led afslappes
 • Fordøjelsen støttes
 • Følelsen af dybere ro og klarhed fremmes
 • Og meget, meget mere…..


Klangskålene jeg bruger…

er terapiskåle, udviklet af Peter Hess, og er specielt fremstillet til brug på kroppen. Det vigtige er, at de frekvensområder en skål frembringer, er korrekte i forhold til kroppens behov, og at svingningerne kan forplante sig harmonisk fra skålen til det kropsområde, der arbejdes på. Klangskåle sender vibrationer ind i kroppen og har en blød klanglyd og en lang vibrationstid i modsætning til syngeskåle, som har en højere og mere klar lyd og vibrere udad. Skålene fremstilles primært i Nepal og smedes af en særlig metallegering efter traditionelle håndværksprincipper og er

et resultat af et stort udviklingsarbejde, der forener tradition og moderne viden om lyd og svingninger i kroppen. Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mange års erfaringer og research i Tibet og Nepal og i samarbejde med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen. Desuden har Peter Hess gennem erfaringer fra egen praksis og i samarbejde med læger, lydspecialister og ingeniører, tilpasset klangmassagen, så den fungerer for mennesker i den vestlige kultur.


Klang og lyd er…

musikkens medicin til dig og har været brugt i Østens helbredelseskunst gennem årtusinder og til at bringe folk i meditativ tilstand. I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og hele vores indre er frekvenser, som påvirkes af lyde og vibrationer. Derfor kan klang og lyd påvirke os så stærkt og så dybt. I dag forskes der mange steder i verden i, hvordan lyde påvirker kroppens sind, celler, organer m.m. og der er en stærkt stigende interesse for den musiske medicins muligheder og virkning – fremtidens naturlige medicin til dig.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk