Klangkoncert

Træd ind i klangens og lydens univers, mærk klangskålenes vibrationer og stemmens healende kraft nå ind på et dybt plan i både krop og sjæl og du vil opleve en dyb indre ro spirer frem

Klangkoncert skaber…

på en kærlig og nænsom måde, et meditativt rum med lyd, klang og vibrationer, som får dig til at slippe tanker og spændinger og give dig hen i en dyb meditativ tilstand. Lydene og vibrationerne er i stand til at opløse stress, spændinger, traumer og blokeringer, så flow og balance kan opstå og en følelse af ro, lethed og fornyet energi kan fornemmes i hele kroppen.

Under en klangkoncert…

slår jeg på forskellige klangskåle, gongs, zenskåle, chimes og andet, som skaber et rum med dybdegående lyde og vibrationer. Vibrationerne spreder sig ud i hele din krop og sætter kroppens væske i bløde svingninger i bindevæv og celler, som forløser og afspænder krop og sind på et dybt indre plan.

I starten af koncerten bliver du guidet ind i dig selv, så du kan slippe tankemylder og stress og synke ind i en behagelig tilstand af ro og nærvær med dig selv. Nogle gange vil der arbejdes med et tema, som f.eks tilgivelse, kærlighed, accept m.m. og andre gange vil det være klang og lyd, der guider dig.

Jeg kombinerer skålenes skønne klang med min egen intuitive lyd, og jeg oplever, at det forstærker meget den healende kraft. Jeg bruger også æteriske olier til at understøtte temaerne, til grounding, afstresning og balancering.

Kommende klangkoncerter

Klangkoncert og Caféhygge

Torsdag, den 31. oktober kl. 19.00 – 21.00

Caféen er åben fra kl. 18.30

Træd ind i Café Kaas & Co´s hyggelige lokale og bliv badet i klange og lyde fra klangskåle, gong og intuitiv lyd.  Lydene og vibrationerne kan nå ind på et dybt plan i både krop og sjæl og forløse spændinger, traumer og stress, så dyb indre ro og balance kan opstå

Efter klangkoncerten serveres kaffe/te og kage og der er mulighed for at handle i caféen

Pris pr. person kr. 275,- inkl. vand, kaffe/te og kage

Sted: Kaas & Co, Odelsgade 26, 7130 Juelsminde

Tilmelding: til Zelinna Enaya på mail eller sms

Betaling: Mobilepay ved tilmelding

Klangkoncert i fuldmånens skær

Torsdag, den 12. december kl. 19.00 – 21.00

Denne aften får du muligheden for at træde ind klangens og lydens univers, hvor du bliver badet i lyde og vibrationer fra klangskåle, gongs, zenskåle og andre instrumenter samt stemmens healende kraft. Vi får denne aften ekstra meget kraft på energierne med fuldmånens kraftige vibrationer og indstrømninger fra universet. Det bliver fantastisk.   

Under klangkoncerten kan du opleve, hvordan lydene og vibrationerne beroliger nervesystemet, får ro på tankerne og hvordan du bliver i stand til at mærke din krop, dit hjerte og nå dybt ind i dig selv og i din kraft. Lydene og vibrationerne er med til at balancere dine chakraer, dine energier i kroppen så du kan føle dig grounded, føle at du kommer hjem i dig selv, kommer i dybere kontakt med din essens og dit lys.

Du kan også opleve at lydene og vibrationerne kan påvirke din fysiske krop, søvnproblemer, stress, nedtrykthed samt frigøre dybereliggende traumer og blokeringer.  

Og samtidig er det skønt at blive omringet af smukke beroligende lyde, i et dybt og meditativt rum af lys og kærlighed.

Jeg vil glæde mig til at dele denne oplevelse med dig.

Pris: For medlemmer af Holistisk Akademi kr. 125,-

         For Ikke medlemmer af Holistisk Akademi kr. 200,-

         Prisen inkl. vand, kaffe/te

Sted: Holistisk Akademi, Grønnedalsvej 14, Skanderborg

Tilmelding og betaling: til Holistisk Akademi

Kan du samle 8 personer eller flere, så holder jeg gerne en klangmeditation hjemme hos dig, på din arbejdsplads, eller et helt andet sted. Det kan også være i forbindelse med et arrangement, en god start eller afrunding på dagen, en pause på en krævende kursusdag, et forløb til forebyggelse af stress eller noget helt andet.

Som vært/værtinde deltager du gratis i arrangementet. Som virksomhed laves individuel aftale. Kontakt mig gerne, så vi kan lave et arrangement, helt som du ønsker det.

 

Din oplevelse…

kan være forskellig fra gang til gang afhængig af din nuværende tilstand, ligesom det også vil gå dybere og dybere hver gang. En klangkoncert kan:

  • Berolige nervesystemet
  • Afspænde krop og sind på et dybt plan
  • Balancere cellerne og skabe flow
  • Styrke kroppens selvhelbredende kræfter
  • Frigøre dybereliggende traumer og blokeringer
  • Skabe ro og klarhed i hovedet
  • Skabe lethed, overskud og livsglæde
  • Være gavnligt mod fysiske smerter, søvnproblemer, nedtrykthed
  • Og meget meget mere…


En klangkoncert…

er for flere personer, og du enten ligger eller sidder afhængig af hvor koncerten afholdes. Efter koncerten vil jeg anbefale dig at slappe af, så kroppen får “fri” til at rense ud samt drikke godt med vand. 


Klangskålene jeg bruger…

er terapiskåle, udviklet af Peter Hess, og er et resultat af et stort udviklingsarbejde, der forener tradition og moderne viden om lyd og svingninger i kroppen. Klangskåle sender vibrationer ind i kroppen og har en blød klanglyd og en lang vibrationstid i modsætning til syngeskåle, som har en højere og mere klar lyd og vibrerer udad. Skålene fremstilles primært i Nepal og smedes af en særlig metallegering efter traditionelle håndværksprincipper. Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mange års erfaringer og research i Tibet og Nepal og i samarbejde med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen. Desuden har Peter Hess gennem erfaringer fra egen praksis og i samarbejde med læger, lydspecialister og ingeniører, tilpasset klangmassagen, så den fungerer for mennesker i den vestlige kultur.


Klang og lyd er…

musikkens medicin til dig og har været brugt i Østens helbredelseskunst gennem årtusinder og til at bringe folk i meditativ tilstand. I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og hele vores indre er frekvenser, som påvirkes af lyde og vibrationer. Derfor kan klang og lyd påvirke os så stærkt og så dybt. I dag forskes der mange steder i verden i, hvordan lyde påvirker kroppens sind, celler, organer m.m. og der er en stærkt stigende interesse for den musiske medicins muligheder og virkning –  fremtidens naturlige medicin til dig.

 

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk