Sjælsrejse

Shamanistisk sjælsrejse

En rejse ind i dig selv, hvor du i et intenst forløb får mulighed for at kigge dybt i dig selv, se hvilke mønstre, begrænsninger m.m., som blokere for, at du kan stå i din kraft og dit lys. Det er en rejse mod at tage dit indre lederskab hjem, få adgang til din indre visdom og skabe det liv, som du ønsker dig. En rejse mod sjælens kraft.

Forløbet er 3 på hinanden efterfølgende trommerejser og 3 individuelle shamanistiske  sessioner mellem hver trommerejserne. Forløbet starter med en trommerejse.

Introduktionspris     kr. 3.300,-

Forløbet skal være afviklet i løbet af 2020.

Har du spørgsmål til forløbet, så kontakt mig på 4166 6454.

 

 

Underviser

Zelinna Enaya

Jeg brænder så meget for at hjælpe andre til at stå i sin kraft, gå balanceret i sin maskuline og feminine kraft, til at åbne sit hjerte og til at finde modet til at lyse og sætte nye kærlige fodspor i verden.

Gennem ubetinget kærlighed og bevidsthed kan vi ændre udgangspunktet i os selv og verden omkring os, og det har vi og verden virkelig brug for.

Jeg er uddannet NLP coach og master, klangterapeut og biomediciner.

Jeg er også shaman, healer og seer. Denne kraft og visdom er vækket i mig gennem shaman- og healeruddannelser, kurser og livets rejse.

Jeg arbejder som healer, shaman og seer med den energi, der er tilstede i nuet, både til mine arrangementer og i mine behandlinger. Det betyder, at jeg arbejder intuitivt, clairvoyant og holistisk i det jeg laver og udgangspunktet altid er nuet og det som foregår i dig lige nu. Jeg guider dig via lyd, healing og samtale, så det ubevidste bliver bevidst og begrænsningerne transformeres til frihed.

 

Er du klar til at blive sat fri?

Vi ses!

Kontakt mig!

Zelinna Enaya
Tlf: 41666454
Mail: kontakt@zelinna-enaya.dk